Στο χώρο δεξιώσεων μας, ο οποίος μπορεί να φιλοξενήσει έως 450 άτομα, μπορείτε να πραγματοποιήσετε εκδηλώσεις κάθε είδους όπως γάμους, βαπτίσεις, πάρτι, επαγγελματικά γεύματα και εταιρικές παρουσιάσεις προκειμένου να ευχαριστήσετε τους φίλους και τους καλεσμένους σας. Η θέα της παραλίας του Βαλτακίου είναι σίγουρο ότι θα σας ενθουσιάσει!

Χώρος Δεξιώσεων - Γλυφάδα - Γύθειο

O προσεγμένος και καλαίσθητος χώρος δύο επιπέδων, χαρακτηρίζεται από μοντέρνα διακόσμηση και μπορεί να διαμορφωθεί κατάλληλα για την ικανοποίηση των αναγκών και της αισθητικής σας.

Για κάθε σας επιθυμία που συνθέτει την εκδήλωση των πιο σημαντικών στιγμών σας, αφεθείτε στους έμπειρους και ευγενικούς ανθρώπους του Glyfada Beach bar & restaurant, που με προτεραιότητα τη ζεστή φιλοξενία και το προσωπικό service, είναι εκεί για να προσφέρουν υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, διασφαλίζοντας άριστο αποτέλεσμα.

Στην καρδιά της Μάνης και με φόντο το γαλάζιο της θάλασσας που φωτίζεται ειδυλλιακά τη νύχτα, στο Glyfada Beach bar & restaurant θα απολαύσετε μια επιτυχημένη εκδήλωση που θα τη θυμάστε για πάντα.

Χώρος Δεξιώσεων Γλυφάδα Γύθειο