Απολαύστε την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα στο Εστιατόριο Γλυφάδα στην παραλία του Βαλτακίου στο Γύθειο. Η θέα από το χώρο του εστιατορίου είναι μοναδική. Απολαύστε το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας και το εντυπωσιακό ναυάγιο του φορτηγού πλοίου Δημήτριος.

Εστιατόριο Γλυφάδα

Γλυφάδα - Εστιατόριο

Το μενού περιλαμβάνει όλα τα παραδοσιακά πιάτα της ελληνικής  κουζίνας. Φρέσκα ψάρια από ντόπιους ψαράδες καταφτάνουν καθημερινά στο εστιατόριό μας και μαγειρεύονται με σπιτικό τρόπο. Φαγκριά, σφυρίδες, στείρες και σαργοί είναι μερικά μόνο από αυτά. Ο πελάτης επιλέγει το ψάρι που θέλει αφού πρώτα το δει. Ετοιμάζουμε επίσης παραδοσιακούς μεζέδες όπως χταποδάκι, καλαμαράκια, γαύρο, σαρδέλα και μαγειρευτά. Όλα τα πιάτα βασίζονται σε ελληνικές παραδοσιακές συνταγές και παρασκευάζονται με αγνά υλικά. Σε καμία περίπτωση μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε τον υπέροχο συνδυασμό ζυμαρικών με θαλασσινά!

Ξεκλέψτε λίγο χρόνο από την καθημερινότητα και δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να συναναστραφεί με τους ανθρώπους που αγαπάτε, δίπλα στο κύμα της θάλασσας, στο όμορφο Γύθειο. Όλο το προσωπικό του μαγαζιού είναι πάντα ευδιάθετο και έτοιμο να σας καλωσορίσει με ένα πλατύ χαμόγελο. Μην διστάσετε να ρωτήσετε συμβουλές για το τι πιάτο να διαλέξετε.

 

 

 

 

 Glyfada Restaurant Gytheio

 

Περισσότερες Φωτογραφίες